Geïntegreerd Lichaamswerk

Door aanraking met aandacht (“Hands-On-Practice”) wordt het herinneringssysteem van het lichaam op gang gebracht. Door zachte manipulatie met de handen, soms met stemhebbend ademhalen en/of neuriën, wordt er contact gelegd met de innerlijke beweging van de weefsels in het lichaam. Zo worden de verschillende lichaamssystemen weer verlevendigd, het zelf-regulerend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en waar nodig, meer in balans gebracht.

De “Hands-On” spreekt verschillende lichaamssystemen aan zoals het botstelsel, de spieren, de organen, de zintuigen, de hormonen, het zenuwstelsel en de lichaams-vloeistoffen zoals het bloedsysteem, lymfesysteem en de cranio-sacraal vloeistof. Over het algemeen wordt in een lichaamswerk sessie ingegaan op één van de genoemde systemen.

De “Hands-On” behandeling wordt als zeer weldadig, balancerend, ontspannend en ook levensenergie opwekkend ervaren.

We kunnen meer in contact komen met ons lichaam, dichter bij onze emoties komen en waar we dat willen, het teveel aan spanningen dat in onze cellen opgeslagen ligt, loslaten.
De gebruikte methode zet aan tot een zelfgenezend proces van ons lichaam. Het bevordert de vorming van meer levenskracht.

Duur van de Behandeling:
Behandeling van 5 kwartier (75 minuten):  à € 80,-

Buiten deze tijd is er ruimte om af te ronden/een afspraak te maken.
Tijdens de behandeling kunt u uw, bij voorkeur niet knellende, kleding gewoon aanhouden.

U kunt mij bellen voor een afspraak op tel.nr: 0626 174 955. Mocht ik niet bereikbaar zijn, spreek dan graag uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u z.s.m. terug.
Emailen kan ook: cisca@lastrata.nl
Geïntegreerd Lichaamswerk wordt als volledig consult niet vergoed door uw zorgverzekeraar.
Doorverwijzing van uw huisarts is niet nodig.

.
Lees verder onder ‘Wat is …?’ over Stem- en Bewegings-Integratie.

.
Cisca van der Straaten is opgeleid als Stem- en Bewegings-Integratie Therapeute in de “Hands-On” praktijk door Patricia Bardi te Amsterdam, Vocal Dance & Vital Movement Integration (VMI). Zie www.patriciabardi.com.
De opleiding is geaccrediteerd door ISMETA – International Somatic Movement and Therapy Association.