Cranio-Sacraal Therapie

“Wat doen we tijdens Cranio-Sacraal Therapie?

Door middel van ons werk met bindweefsel slagen we erin blokkades in het lichaam te vinden en op te lossen zodat alle vloeistoffen, zenuwimpulsen, meridiaanstromen en alle andere functies in het lichaam weer maximaal kunnen werken.
We zorgen ervoor dat schedelbotjes, wervels en heiligbeen hun juiste plaats terugvinden zodat de hersenen en ruggenmerg het lichaam weer leiding kunnen geven aan de optimale werking van de rest van het lichaam.

Wanneer psychologische of emotionele problemen de werking van de geest of het lichaam negatief beïnvloeden kunnen we deze opzoeken, eventueel bespreken en samen met de cliënt een oplossing voor deze problemen vinden.
Dit laatste hoeft niet altijd een spitten in het verleden te zijn, soms is het voldoende trauma als een energie te herkennen die in het lichaam gekomen is en er dus ook gewoon uitgetild kan worden.

Misschien wel de voornaamste taak in dit werk dat we kunnen aanbieden is de enorme rust en helderheid die zal ontstaan wanneer we een cliënt in contact brengen met hun eigen zuivere energie.”
Etienne Peirsman, Peirsman Cranio Sacraal Academie

De behandeling is bedoeld voor iedereen en niet gebonden aan leeftijd.

Cranio is uitnodigen tot vrijgeven